Na této stránce vidíte všechny důležité informace o daném typě produktu.

1. verze produktu

2. kategorie

3. popis

4. detail - základní popis typu produktu (prostřednictvím oranžového tlačítka je možné změnit popis), technická dokumentace, obrázky produktu, pravidelný servis (je možné přidat pravidelný servis nastavením základních specifikací prostřednictvím tlačítka "Přidat pravidelný servis") nebo již vytvořený servis editovat a změnit základní informace.

5. přepojení s produktmi - seznam produktů, s kterými je daný typ produktů spojen

6. propojení s náhradním dílem - seznam náhradních dílů, s kterými je daný typ produktů spojen. Prostřednictvím tlačítka je možné další náhradný díl do tohoto seznamu přidat. V madálném okně je nutné vybrat náhradný díl ze seznamu a přidelit mu počet kusů.

7. propojení s manuálem - seznam manuálů, s kterými je daný typ produktu spojen. Prostřednictvím tlačítka je možné další manuál do tohoto seznamu přidat. V modálném okně je nutné vybrat manuál ze seznamu a verzi.

8. propojení se servisem - servisní knižka - seznam otázek (které jsou položeny nebo již zodpovězeny), seznam produktů na opravě (produkty, které se na opravě nacházejí nebo již byli opraveny) a seznam pravidelných servisů (nadcházející servisy, provedené pravidelné servisy).

V pravém horním rohu se nachází tlačítko (ozubené koleso), které reprezentuje editační funkci, prostřednictvím kterého můžete: editovat typ produktu nebo odstránit typ produktu.



Protect6 známka

Komplexní servisní systém s inteligentní známkou

Registrovat produkt