Na této stránce vidíte všechny důležité informace o daném produktě.

1. název produktu

2. QR kód

3. verze produktu

4. kategorie

5. datum výroby

6. url adresa

7. adresa

8. popis

9. aktuální majitel

10. typ vlastníctva

11. detail - specifický popis produktu (prostřednictvím oranžového tlačítka je možné změnit popis), základní popis typu produktu, technická dokumentace, obrázky produktu, doklad o koupi, pravidelný servis (je možné přidat pravidelný servis nastavením základich specifikací prostřednictvím tlačítka "Přidat pravidelný servis") nebo již vytvořený servis editovat a změnit základní informace.

12. seznam majitelů - aktuální majitel daného produktu. je možné vlastnictví zménit, kliknutím na tlačítko "Předat". Vyplněním typu vlastníctví, firmy a e-mailu můžete změnit majitele.

13. náhradní díly - seznam všech náhradních dílů, které jsou spojeny s daným produktem. Prostřednictvím tlačítka je možné další náhradní díl do tohoto seznamu přidat. V modálném okně je nutné vybrat náhradní díl ze seznamu a přidelit mu počet kusů. Kliknutím na konkrétní náhradní díl ze seznamu se dostanete na stránku "Náhradní díly".

14. poptávky - seznam poptávek po náhradních dílech.

15. manuály - seznam všech manuálů, které jsou spojeny s daným produktem. Prostřednictvím tlačítka je možné další manuál do seznamu přidat. V modálném okně je nutné vybrat manuál ze seznamu a verzi. Kliknutím na konkrétní manuál ze seznamu se dostanete na stránku "Manuály".

16. servisní zásahy - servisní knižka - sezna, otázek (které jsou položeny nebo už odpovězeny), seznam produktů na opravě (produkty, které se na opravě nacházejí nebo již byly opraveny) a seznam pravidelných servisů (nadcházející servisy, provedené pravidelné servisy).

17. historie - přehled všech aktivit spojených s týmto produktem.

V pravém horním rohu se nachází tlačidlo (ozubené koleso), které reprezentuje editační funkci, prostřednictvím které můžete: editovat produkt, změnit majitele produktu, změnit status na ukradené nebo odstranit produkt.



Protect6 známka

Komplexní servisní systém s inteligentní známkou

Registrovat produkt